Midagi, mis naistega aegajalt trennis juhtub ja millest keegi ei räägi

Ühele mõnusale trennile on omane, et sul ei ole peas ainsatki segavat mõtet. Pole oluline, kas sulle meeldib jõuliselt higistada, sensuaalselt tantsida või tüünelt joogatada – on üks asi, mis paljudel naistel terve trenni vältel kuklas vasardab ja mida nad iga hinna eest varjata püüavad – tilgad püksis.

See on teema, millest eriti rääkida ei taheta, kuid mida esineb sagedamini kui võiks arvata. Uuringud näitavad, et elu jooksul puutub selle probleemiga kokku iga kolmas naine. Antud juhul siis mitte ainult sportides, vaid ka aevastades, naerdes ja raskusi tõestes-tõmmates-lükates.

Probleemi tõenäosus on suurem pärast rasedust ja sünnitust, kuid sellega võivad kokku puutuda ka need naised, kes veel sünnitanud ei ole.

Paljudel juhtudel peavad naised uriinilekkeid normaalseks sünnitamise või vanusega kaasnevaks nähtuseks. Sageli ei julgeta ega osata abi otsida ning ollakse arvamusel, et hügieenisidemete abil on probleemile lahendus leitud. Tegelikkus on natuke värvilisem ja suuremate võimalustega kui oma murega üksijäämine ja sellega leppimine.

Nii hormoonvõimlemise trennides kui töötoas “Harjutused kõhule ja vaagnapõhjale” tegeleme just sellega, et Sinu usaldus oma vaagnapõhja suhtes kasvaks ning Sa saaksid rahulikult keskenduda tegevusele, mida Sa parasjagu teed, olgu selleks siis tantsimine, jooksmine või – minugi poolest – batuudil hüppamine.

Töötuba: harjutused kõhule ja vaagnapõhjale

Write a comment