Veekeedukannu-ajaühik

Kas Sul on aega, et teha iga päev hommikvõimlemist?
Ei ole?
 
Minul alati ei olnud, kuni ma avastasin oma hommikutest ühe huvitava ajaühiku mida soovin Sinuga jagada. See on viimastel aastatel hoidnud mu hommikupraktikad regulaarsed ning võimaldanud neid teha ka kiireimatel hommikutel. Sest NII PALJU aega mul ju ikka on!
 
Nimetan seda VEE-KEEMAMINEMISE-AJAÜHIKUKS või ka VEEKEEDUKANNU-AJAÜHIKUKS.
 Selle ajaühiku pikkus on sõltuvalt vee kogusest ja kannust 3-5 minutit.
Mida selle ajaga siis teha jõuab??
Tuleb tõdeda, et vägagi palju!
Mina teen kiirematel hommikutel lühikese seeria viite tiibetlast ja paar harjutust kõhule ja vaagnapõhjale.
5 minutit ja harjutused tehtud!
Nii olen ma oma keha mõnusalt üles äratanud ega kanna ülejäänud päeva endaga kaasas tunnet, et ma ikkagi OLEKS pidanud selle aja leidma ja MIKS ma ikkagi midagi ei teinud ja ma HOMME alustan jmt. Sest juba hea vanasõna ütleb, et PAREM VARBLANE PEOS KUI TUVI KATUSEL 😉
 
Kui nüüd juhtub, et Sa ei soojenda hommikuti vett, siis leiad allolevalt lingilt 5-MINUTILISE AJAÜHIKU mille saad koheselt kasutusse võtta. Võibolla koguni kuuled taustal väikest liikumist, sest just sellel ajal ma oma hommikvõimlemist tegin 😊
 

Write a comment